Kick-off Elmia

Någon officiell kick-off har vi inte haft inför tidigare etapper. En inofficiell dito hölls på ett spa i Målilla inför våretappen 2012 där skepparna för Håvmästarna, Finn Kota, Lera och Trumpetverket var samlade, vilket gav mersmak.

sportfiskemässan

Under viss alkoholpåverkan resonerades det både länge och väl utan att egentligen komma fram till någonting, men trevlig var det. Därför blir det nu en officiell uppföljning i samband med sportfiskemässan på Elmia den 5-7 april.

Vi kommer att träffas på lördagen den 6/4, någon gång under eftermiddagen. Är det så att inträdesbiljett till mässan berättigar till inträde för samtliga dagar så kanske vi knallar in en sväng redan på lördagen. Annars är denna afton vigd åt samkväm, bastuklubb och goood mat någonstans i Jönköping.

Övernattning sker på hotell Scandic Elmia och på söndagen får vi se till att hänga på låset när mässan slår upp portarna kl 10. Det kan bli tungt, men det ska gå.

Mässan håller öppet till kl 16. Tågresenärer mot Stockholm och Hultsfred har tider att passa i Nässjö ca kl 17 och kanske kan ta sig dit mha Inspektören? Resenärer mot Göteborg samåker med bil.

Väl mött i Jönköping!